Ікони божої матері, ангела охоронця, та інші ікони церковної тематики. в інтернет магазині церковного вжитку та начиння. +38(097)606 4000

Ікона Богородиці: "Остробрамська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона богородиці: "Споручниця грішних" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Троєручиця" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці "Цілителька" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Покров" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Несподівана Радість" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Тихвинська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Уміленіє" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Володимирівська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Спорительниця Хлібів" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.

Ікона Богородиці: "Волинська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 80х110

2,450 грн.