Ікона "Вінчальна пара" фігурна рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 25х29 см

450 грн.

Ікона "Вінчальна пара", рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 24х28 см

420 грн.

Ікона "Вінчальна пара", рамка пряма виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 24х28 см

420 грн.

Ікона "Вінчальна пара", рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю. Також лик прикрашений крихтою.
Розмір: 24х28 см

420 грн.

У цієї ікони багетна рамка з напиленням двох фарб. Літографія прикрашена вирізками тканин, крихтою та бісером що надає цій іконі неймовірного вигляду.

1,000 грн.

Рамка виконана з деревнини, в формі хвильки та покрита лаком. У цієї ікони присутній підрамник. Підрамником являється багетна рамка, яка додає іконі вишуканості. Саме зображення виконано з використанням кольорової крихти та бісеру, це придає іконі відчуття об'єму

1,600 грн.

Рамка виконана з деревнини, в формі хвильки та покрита лаком. Підрамником являється багетна рамка, яка додає іконі вишуканості. Літорафія виконана на папері з використанням технології тиснення.

1,000 грн.