Ікона: "Вінчальна пара" (блакит.фон) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона на дерев'яній планшетці. "Вінчальна пара" рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона: "Вінчальна пара" (Греція) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона: "Вінчальна пара" (Софріно колір.) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона на дерев'яній планшетці. "Вінчальна пара" (візерунок) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона на дерев'яній планшетці. "Вінчальна пара" (Греція, Візантія) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона "Вінчальна пара" план.(Греція) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 17,5х22,2 см

200 грн.

Ікона "Вінчальна пара" план. (Софріно) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 17,5х22,2 см

200 грн.