Ікони божої матері, ангела охоронця, та інші ікони церковної тематики. в інтернет магазині церковного вжитку та начиння. +38(097)606 4000

Ікона Богородиці: "Всецариця" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

65 грн.

Ікона Богородиці "Взиграння" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Семистрільна" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Всіх скорбящя Радість" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Утоли печалі" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Достойно є" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Державна" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Єрусалимська" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Живоносне джерело" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Плачуча" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Трьох Радостей" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці: "Жировицька" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Нечаянна Радость" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Виховання" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Жировицька" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Неувядаемий Цвіт" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Семистрільна" 11х13 рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Покрова" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Ієрусалиська" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Остробамська" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Богородиці "Не порушна стіна" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона богородиці "Валаамська" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

в подарунковій упаковці 11х13 см дерев'яний прямий кіот на підставці, лик 10х12 Софрино білий одяг, оклад (риза) золото

65 грн.

Ікона Спаситель рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Вхід Господній у Єрусалим рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Спаситель "Вседержитель" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Благословіння Дітей рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Хрещення Господне рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Вознесіння рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.

Ікона Спасителя рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір:11х13 см

55 грн.