Ікона "Благословення дому" представляє собою прекрасний спосіб привернути благополуччя та безпеку до дому. Ікона представляє Богородицю з Ісусом Христом в її руках, яка благословляє дом і його жителів. Ікона містить прості і глибокі побажання для всіх, хто проживає в домі, а саме: благополуччя, безпека, здоров'я, мир та любов. Ікона може бути використана для благословення дому при його першому відкритті, а також для привернення благополуччя та безпеки до дому після переїзду.

Ікона Хрест Іконостас з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби.
Розмір 8,5х12

15 грн.

Ікона Хрест - "Благословіння дому" в огрсклі символізуючи благополуччя, захист і святість вашого житла, з елементами ладану розташовані знизу ікони.
Розмір 14х10

35 грн.

Ікона Хрест - "Благословіння дому" створена з деревяної основи, головною особливістю цієї ікони є золотисте тиснення, яке виконується за допомогою золотистої фарби.
Розміри 12*9,5

12 грн.

Ікона "Благословення дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби в оргсклі з елементами фрезування дерева та частинками ладану.
Розмір 17х12

35 грн.

Ікона "Благословення дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби в оргсклі з елементами фрезування дерева.
Розмір 11, 5х9

35 грн.

Ікона Хрест - "Благословіння дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби.
Розмір 11х11

15 грн.

Ікона "Благословення дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби.
Розмір 12,5х9

15 грн.