Ікони божої матері, ангела охоронця, та інші ікони церковної тематики. в інтернет магазині церковного вжитку та начиння. +38(097)606 4000

Ікона має дерев’яну основу, складається з тьох частин які з’єднується металевими петельками, за допомогою цього ікону можна регулювати.
Літографія має друк на папері з золотистим тисненням

35 грн.

Ікона "Архангели Михаїл і Гавриїл" деревяна палена рамка з фігурной обробкою, підрамник пластиковий
з напиленням золотистої фарби, навколо літографії декоративні блискітки та крошка, літографія друкована на папері.
Розмір 44х54

500 грн.

Розмір 60х115
Дерев'яна пряма рамка

1,700 грн.

Ікона Стрітення Господнє деревяна палена рамка з фігурной обробкою, підрамник пластиковий
з напиленням золотистої фарби, навколо літографії блістки та крошка, літографія друкована на папері.
Розмір 44х54

500 грн.

Ікона "Благословення дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби.
Розмір 12,5х9

15 грн.

Ікона "Благословення дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби в оргсклі з елементами фрезування дерева та частинками ладану.
Розмір 17х12

35 грн.

Ікона "Благословення дому" з дерев’яної основи на якій використано тиснення золотистої фарби в оргсклі з елементами фрезування дерева.
Розмір 11, 5х9

35 грн.

Икона "Богородичное дерево" выполнена с большим мастерством. Лик иконы украшен серебряным и золотым тиснением. Рамка изготовлена из фигурного пластика.
13,5х18,5 см

30 грн.

Ікона "Вінчальна пара" фігурна рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 25х29 см

450 грн.

Ікона "Вінчальна пара", рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 24х28 см

420 грн.

Ікона "Вінчальна пара", рамка пряма виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 24х28 см

420 грн.

Ікона "Вінчальна пара" (Софріно) фігурна рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 41х53 см

1,000 грн.

Ікона "Вінчальна пара" план. (Софріно) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 17,5х22,2 см

200 грн.

Ікона "Вінчальна пара" план.(Греція) рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 17,5х22,2 см

200 грн.

Ікона на дерев'яній планшетці. "Вінчальна пара" рамка виготовлена з високоякісної дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений червоними камінчиками. Друк літографії на папері папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 18х21 см

180 грн.

Ікона "Вінчальна пара" рамка виготовлена з дерев'яної основи. Оклад ікони виконаний з пластику з орнаментом, також оклад оздоблений камінчиками. Друк літографії на папері, це дає змогу передати деталі зображення з великою точністю та яскравістю.
Розмір: 34х27,5 см

1,100 грн.

Рамка виготовлена з дерева і має хвилясту форму. Літографія створюється за допомогою технологій друку, захищена склом. Розмір 25,3х22,5

180 грн.

Ікона "Спаситель" на підставці, основа з металу. Особливістю цієї ікони є наявність камінчиків, які розташовані навколо зображення Спасителя. Вони можуть бути різних кольорів, що додає іконі додаткової краси та виразності.
Розмір 12х6

150 грн.