Ікони божої матері, ангела охоронця, та інші ікони церковної тематики. в інтернет магазині церковного вжитку та начиння. +38(097)606 4000

Ікона Богородиці "Почаївська" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Всецариця" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Знамение" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Млекопетатильница" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Покрова" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Феодорівська" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Благовіщення має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками. Ці елементи прикрашають ікону і створюють вишуканий ефект.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Плачуча" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками. Ці елементи прикрашають ікону і створюють вишуканий ефект.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Введеня в храм" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками. Ці елементи прикрашають ікону і створюють вишуканий ефект.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Державна" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Богородиці "Несподівана Радість" має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Різдво Пресвятої Богородиці має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Випалена темна рамка 30х40

590 грн.

Ікона Новозавітна Трійця має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Преображення Господнє має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Різдво Христове має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Вхід в Єрусалим має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками. Ці елементи прикрашають ікону і створюють вишуканий ефект.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Моління про Чашу має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Голгофа має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона Стрітення має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками. Ці елементи прикрашають ікону і створюють вишуканий ефект.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона свт. Петра і свт. Павла має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона свт. арх. Михаіл і Гавриїл має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона свт. Василій Великий має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ширина: 40.000 см.
Висота: 54.000 см.

590 грн.

Ікона Блаженна Матрона має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками. Ці елементи прикрашають ікону і створюють вишуканий ефект.
Розмір: 55х75

590 грн.

Ікона рівноап. Костянтин та Олена має прямокутну рамку, на якій виконуються візерунки за допомогою випалювання. Цей процес передбачає застосування високої температури для створення малюнків на поверхні рамки. Підрамник ікони виготовлений з пластику, на який нанесено напилення золотистої фарби. Літографія на іконі виконана фарбою, також оздоблена бісером та камінчиками.
Розмір: 55х75

590 грн.