Ікони божої матері, ангела охоронця, та інші ікони церковної тематики. в інтернет магазині церковного вжитку та начиння. +38(097)606 4000

Ікона: "Явлення Божої Матері на війні" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Володимирівська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Цілителька" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Цілителька" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Економісса" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Спорительниця Хлібів" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Взискання загиблих" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Волинська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Споручниця грішних" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Почаївська" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Уміленіє" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Невипивана Чаша" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Споручниця грішних" ця ікона виконана у прямокутній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Троєручиця" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Остробрамська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Тихвинська" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.

Ікона Богородиці: "Несподівана Радість" ця ікона виконана у фігурній рамці з якісної деревини, що надає їй красивий вигляд. Літографія виконана з використанням золотого та срібного тиснення. Цей процес надає іконі блискучість та вишуканість.Окрім цього, всередині рамки навколо літографії використана фольга золотистого кольру.
Розмір 60х80

1,250 грн.