Склад: омиті олії оливкове, пальмове і кокосове, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, козяче молоко, відвар ромашки, екстракт ромашки, ефірна олія ромашки. Без барвників.

Живильне дитяче мило, завдяки високому вмісту натуральних компонентів забезпечує найкращий догляд за ніжною дитячою шкірою, має протизапальний, заспокійливий та заспокійливий ефект. Загоює подряпини та мікропотертості, зберігає вологу.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, густий відвар трави чистотіла, ефірні масла м'яти і кедра. З додаванням козячого молока. Без барвників.

Протиалергенне дитяче мило, можна використовувати для дітей від 2-х місяців віку. Засіб сприяє зціленню різних уражень і захворювань шкіри: атопічний дерматит (діатез) та інші дерматити, екземи, псоріаз, кропивниця.

60 грн.

Склад: змилені олії пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, натуральний мед, козяче молоко, мелена вівсянка.

Надає живлення, зволоження шкірі, насичує її корисними оліями та природними компонентами, утримує вологу в шкірі. Має легкий ефект пілінгу. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для нормальної та схильної до сухості.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, відвар ромашки, натуральний мед, ефірна олія ромашки.

Відмінно очищає, зволожує і живить шкіру, насичує корисними маслами. Це ідеальне мило для чутливої шкіри і має протизапальну дію.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, оливкова олія, касторова олія, козяче молоко.

Вміст оливкової олії досягає 15%. Забезпечує найкраще зволоження для вашої шкіри. Очищує, живить шкіру і насичує корисними маслами. Підходить для всіх типів шкіри, особливо сухої.

60 грн.

Склад: змилені олії пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, олія абрикосових кісточок, мигдальне масло, парфуми "Вишня", "Мигдаль" (Франція).

Чудово живить шкіру, очищає пори від забруднень, насичує шкіру корисними оліями та утримує вологу.

60 грн.

Склад: омиті олії пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, козяче молоко, мак, парфумна композиція "Полуниця" (Франція).

Очищує, живить шкіру, насичує її корисними оліями, освіжає і стимулює. Підходить для всіх типів шкіри. Згладжує зморшки і покращує кольорову гаму обличчя.

60 грн.

Склад: омиті олії пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, Сакські лікувальні грязі, Валдайська блакитна глина.
Призначене для комбінованої та проблемної шкіри, схильної до вугрів та запалень. Відмінно очищає пори від забруднень, має підтягуючий ефект, насичує шкіру мінералами. Ефективно бореться з проявами целюліту та обвислістю шкіри.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, козяче молоко, касторова олія, олія виноградних кісточок, відвари череди і календули. Без барвників.

Живильне та протиалергенне дитяче мило, можна використовувати для дітей від 2-х місяців віку. Завдяки високому вмісту натуральних компонентів забезпечує найкращий догляд за ніжною дитячою шкірою, має протизапальний ефект.

60 грн.

Склад: омиті олії пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, козяче молоко, гідролат троянди, ефірна олія троянди.

Очищує, живить шкіру, насичує її корисними оліями і оживляє. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для сухої і зрілої. Згладжує зморшки і покращує кольорову гаму обличчя.

60 грн.

Склад: омиті олії пальми і кокоса, гліцерин, касторова олія, олія виноградних кісточок, цинк оксид 2%, парфумна композиція "Ейфорія" (Франція).

Має антисептичний і в'яжущий ефект. Сушить запалення на шкірі, запобігає гіперкератозу. Володіє протизапальними, протимікробними, абсорбуючими та затягуючими властивостями. Маскує дефекти шкіри, захищає її від УФ-сонячних променів типу А і В. Призначене для жирної та проблемної шкіри.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, густий відвар кори дуба, ефірне масло чайного дерева.

Кора дуба має лікувальні властивості при шкірних захворюваннях, при пітливості долонь і стіп. Можна використовувати для лікування волосся і шкіри голови. В поєднанні з ефірним маслом чайного дерева має чудові протизапальні, протигнійні і заживляючі властивості.

60 грн.

Склад: омилені масла оливкове, пальмове і кокосове, гліцерин, касторове масло, масло реп'яхове, масло виноградних кісточок, березовий деготь натуральний 5%. Дегтярне мило має протизапальну дію, відновлює шкіру, має протипаразитарний ефект. Є природним антисептиком. Бореться з перхоттю і вугрями.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, обліпихове масло, відвар календули, натуральний мед, козяче молоко, жовта глина.

Живить, пом'якшує та зволожує шкіру, зберігає її еластичність та свіжість. Завдяки високому вмісту натуральних компонентів забезпечує найкращий догляд за будь-яким типом шкіри і має протизапальний ефект.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, масло виноградних кісточок, касторове масло, блакитна та червона глини, квіти лаванди, ефірне масло лаванди. Мило-антистрес. Очищує, живить, заспокоює шкіру, насичує маслами. Завдяки насиченості косметичними глинами чудово підтягує і тонізує шкіру. Підходить для всіх типів шкіри.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, масло касторове, масло виноградних кісточок, масло абрикосових кісточок, подрібнені кісточки абрикоса.

Збалансоване і очищувальне мило. Ідеально підходить для комбінованої шкіри. Завдяки дрібному помолу абрикосових кісточок обережно відлущує шкіру обличчя і тіла, насичує корисними маслами та забезпечує баланс. Позбавляє T-зону надлишкового жирного блиску.

60 грн.

Склад: омилені масла пальмове і кокосове, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, природна сірка осаджена 2%. Це лікувальний і профілактичний засіб при псоріазі, екземі, дерматитах, фурункульозі, акне, себореї, варикозі, сухій шкірі, тріщинах. Очищує шкіру від токсинів, омолоджує її, збільшуючи синтез колагену та кератину, регенеруючи та відновлюючи клітини. Міцний антиоксидант. Стимулює загоєння ран і опіків, знімає запалення та набряки, усуває почервоніння, прищі, гноїні поразки шкіри.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, козяче молоко, ефірне масло лайма.

Мило має очищувальну, освіжаючу, відбілюючу, затягуючу, регенеруючу, розгладжуючу та тонізуючу дію. Ефективне для жирної шкіри та при проблемах з акне. Балансує виділення шкірного жиру.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, натуральний мед, настоянка прополісу, віск.
Живить, зволожує шкіру, насичує корисними маслами, мікроелементами і натуральними компонентами, утримує вологу в шкірі. Має протизапальну дію. Підходить для всіх типів шкіри.




60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, ментол 2%.
Забезпечує охолоджуючу дію на шкіру, тонізує, зменшує активність сальних залоз і поглиблює надмірний шкірний жир, знижує запальні процеси, полегшує дренаж та циркуляцію, сприяє виведенню токсинів. Надає шкірі свіжий і здоровий вигляд. Відмінно знімає втому і важкість в ногах, дезодорує. «Холодна» косметика для догляду після засмаги. Підходить для всіх типів шкіри.

60 грн.

Склад: омилені масла пальми і кокоса, гліцерин, касторове масло, масло виноградних кісточок, морська сіль, ментол 10%, порошок пемзи.
Мило для догляду за ногами. Має антисептичну, протизапальну і охолоджувальну дію на шкіру ступнів. Завдяки пемзі має властивості скрабу. Відмінно живить шкіру, насичує її маслами та мінералами, заряджає бадьорістю.




60 грн.