26 грн.

Кисень душі. Бесіди про молитву Андрій (Конанос), архімандрит Х2401
сторінок: 176 стор.
обкладинка: м'яка
Папір: газетний
шрифт: звичайний
формат: 16,5 х 11,5
збірнику архімандрита Андрія (Конаноса)» кисень душі " представлені бесіди відомого грецького проповідника про молитву, про її значення в житті кожного, про необхідність вибудовування особистих відносин з Богом, про те, без чого не може існувати жодна християнська душа.
"Господи Ісусе Христе, помилуй мене! Порахуйте! Тут всього п'ять слів. Ісусова молитва містить п'ять слів, але ці п'ять слів проведуть тебе по п'яти континентах Землі, п'ять слів розведуть небеса на всю довжину і ширину світу; п'ять слів поставлять тебе перед Престолом Божим; п'ять слів вкладуть в тебе Христа і зроблять тебе близьким йому», – пише отець Андрій.
Архімандрит Андрій (Конанос) народився в 1970 р.в Мюнхені, з 1977 р. живе в Афінах. Закінчив богословський факультет Афінського університету. У 1999 р.висвячений в диякона, в 2000-му — в ієрея, пізніше був зведений в сан архімандрита. З 2006 р.веде передачу «невидимі переходи» на радіо Пірейської митрополії. Бесіди чудового богослова, місіонера, проповідника полюбилися слухачам і читачам різних країн — Греції, Кіпру, Болгарії, США. Вітчизняним читачам о. Андрій знайомий за книгами «" коли Христос стане для тебе всім " « " не бійся радіти!", "Добрий день, Господи!", "Бог не залишить тебе" « "Христос посеред нас«,» разом тісно, а нарізно нудно«," Христос – це свобода!"і" щастя - у твоєму серці".